Craiova

Fabrica asamblare scaune

Adient, lider global in productia de scaune auto, este prezent in Craiova din anul 2011, fiind situat pe platforma industriala Ford, clientul nostru unic.

Fabrica Adient din Craiova este de tipul “Just in Time” si “Just in Sequence”, mai bine spus ne calculam si ne planificam cu mare precizie activitatea astfel incat sa livram clientului nostru ce ni se cere, cand ni se cere, cum ni se cere, unde ni se cere. Misiunea noastra este de a ne mentine statutul de cel mai bun furnizor al fabricii Ford din Craiova. Aceasta este cea mai mare provocare a noastra, insa, acest mediu dinamic nu ne impiedica sa furnizam scaune de cea mai buna calitate.

Procesul de asamblare incepe cu peste 200 de componente care sunt asamblate in diferite posturi de lucru si se termina cu livrarea setului complet de scaune care se vor monta pe masina.

Anul trecut am livrat clientului nostru peste 130 000 de colectii de scaune.

Suntem o echipa de 200 de angajati in diferite departamente: Productie, Calitate, Logistica, Mentenanta, Financiar, Imbunatatire Continua, SSM si Resurse Umane. Toti angajatii nostri sunt permanent implicati in imbunatatirea unei lumi aflata mereu in miscare.

Prioritatea noastra este mentinerea unui mediu echitabil, unei comunicari bidirectionale si construirea unui parteneriat cu angajatii nostri.

In fiecare an studentii si masteranzii au oportunitatea de a ne cunoaste si a invata de la echipa noastra prin programul “Start Your Career” – mai multe detalii despre acest program puteti gasi aici startyourcareer.ro.

Adient Automotive Romania – Craiova
Henry Ford (1863-1947), nr.29
200745 Craiova, Dolj, Romania

+40736700643

Program de prevenire si reducere a cantitatii de deseuri – Adient, Sucursala Craiova – 2023