Adient Automotive d.o.o. – Loznica

Fabrika za proizvodnju navlaka za automobilska sedišta (TRIM)

Adient Automotive je treća po redu fabrika osnovana u Republici Srbiji, koja svoju delatnost obavlja na teritoriji opštine Loznica. Registrovana je 18. Aprila 2018. godine, a sa radom je počela 2. Jula 2018. godine. Osnovna delatnost kompanije uključuje proizvodnju navlaka za automobilska sedišta. Već u prvoj godini poslovanja uspeli smo da proizvedemo i isporučimo 680,105 navlaka.
Svetski poznati proizvođači automobila koji kao naši kupci uživaju kvalitet naših proizvoda su:

  • Nissan za model novi Juke
  • Renault za model Capture

Strategija poslovanja za novu fiskalnu godinu je usmerena ka proširenju portfolija naših klijenata.

Izreka poznata balkanskim narodima kaže: “Svaki početak je težak”. Mi bismo rekli da možda i nije. Ipak, izazovan svakako jeste. Taj topli 2. Jul 2018. godine, ostaće upamćen kao dan kada smo stekli prve zaposlene i kada smo pokazali da počeci i nisu baš teški ako imate dobar plan i pravu podršku.

Od prirodnih i sintetičkih materijala, deo po deo, stvarane su presvlake za automobile poznatih svetskih proizvođača.

Iako industrija koja nije karakteristična za ovo podneblje, iznedrila je prave stručnjake od operatera, preko trenera do kapitena i tim lidera.

Ne možemo a da ne pomenemo i vredne ruke naših inženjera, koordinatora, logističara, informatičara, ekonomista, koji svakodnevno investirajući svoje znanje doprinose uspostavljaju procesa kompanije i njenom sveopštem razvoju.

Trenutno naša kompanija broji 800+ zaposlenih, a zahvaljujući proširenju kapaciteta plan je da se ovaj broj utrostruči.

Sa ponosom možemo da kažemo da su naši zaposleni kreativni, dinamični, proaktivni, fleksibilni, odgovorni i orijentisani ka timskom radu i poslovnoj izvrsnosti. Jednom rečju PROFESIONALCI.

Adient Loznica
Republike Srpske bb
Industrijska zona
15300 Loznica, Srbija

+381 15 879 600