3500 Employees

3,500

вработени

Seat covers per year

2,288

различни навлаки

Two locations

2

локации

Seat sets per year

1,557,376

број на сетови годишно

north macedonia map
Adient Stip

Штип

Адиент Сеатинг Штип е дел од големото
Адиент семејство за производство на
навлаки за автомобилски седишта

Adient Strumica

Струмица

Со нашите 1500 вработени произведуваме и
испорачуваме автомобилски седишта за сите
класи на возила и сите големи ОЕМ производители.

ОФИЦЕР ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ
Елена Трендафилова
Е-маил: ozlp@adient.com
Тел.контакт: +38934369424