Ние сме Адиент

Подобрување на искуството на светот во движење

Денес се предвидува за утре

3500 Employees

3,500 вработени

Seat covers per year

2,288 различни навлаки

Two locations

2 локации

Seat sets per year

1,557,376 број на сетови годишно