Pitesti

Fabrica productie huse auto

Noi suntem Trim Pitești. Pentru Adient, suntem cea mai mare fabrică de huse auto din Europa, și fabrica cu cel mai mare număr de angajați din România. În fiecare an, peste 700.000 de autoturisme sunt echipate cu tapițeriile realizate de către noi. Avem peste 1.700 de angajați, iar rezultatele muncii lor poartă semnătura ”Made în TRIM PITEȘTI”. Standardele înalte de calitate, un procedeu de fabricație minuțios, dar și competențele echipei sunt elementele ce recomandă compania drept un producător de top la nivel internațional.

Clienti: Volvo, Toyota, Ford, KIA, Smart, Renault, Opel, Citroen.

„Meseria e braţară de aur” spune o vorbă din bătrâni.
… Iar la ADIENT nu este doar o zicală.

Este foarte actuală, dacă ne gândim cât de greu este să găsim un meseriaş bun, priceput şi onest.

Pentru că brăţara poate fi pusă pe mână. În orice meserie, mâinile sunt cele care te ajută, în primul rând.

Aşa că, orice meserie, de la pietrar la croitor, de la meseria de părinte la cea de bucătar, de la meseria de electrician la cea de programator, toate trebuie respectate şi apreciate, pentru că toate sunt valoroase, la fel ca aurul.
La ADIENT în Piteşti ne mândrim că avem peste 1.500 de tapiţeri, care au învăţat această meserie încă din prima zi, urmând un program de pregătire eficient. Dar asta nu este tot. Avem în echipă ingineri specialişti în arta Trim, economişti, IT-işti, logisticieni, meşteri electricieni, mecanici, controlori de calitate. Funcţionăm ca un organism viu, în care fiecare dintre noi avem un rol şi de fiecare dintre noi depinde buna funcţionare a întregului sistem. De aceea am învăţat odată cu meseria şi să luăm în serios munca pe care o facem în fiecare zi, pentru a avea satisfacţia rezultatelor în echipa cu care ne mândrim.

Adient Automotive Romania SR
Bradu, Sucursala Trim Pitești
Arges, Pitești, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 64

0372 049 129 / 0372 049 199

Adient Trim Pitesti – Program de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri 2023

Adient Trim Pitesti – Program de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri 2024