Jimbolia

Fabrica productie armaturi metalice si mecanisme

În Jimbolia, compania și-a început activitatea în 2002 prin producția structurii metalice a scaunelor de mașină, părți din această structură și angrenaje care ajută la mișcările scaunului.

Adient livrează anual 25 de milioane de sisteme pentru scaune auto utilizate în peste 360 de tipuri de mașini, printre care se numără: Mercedes, Porsche, Volkswagen, Audi, Ford, BMW, Lamborghini, Ferrari, Maserati. În fabricarea acestor piese, Adient folosește tehnologie de ultimă oră, cu sisteme automate și semiautomate în domeniul mecanic pentru toate etapele de fabricare, de la sudare, la vopsire și asamblare.

Modul în care fabricăm sistemele pentru scaunele auto este un proces complex, bine stabilit până în cele mai mici detalii de o echipă dedicată și bine pregătită. Pentru că în centrul atenției noastre sunt oamenii, siguranța și dezvoltarea lor sunt unele dintre principalele noastre scopuri.

Adient este mai mult decât o companie — este o comunitate construită la nivel mondial din membri cu aceleași valori. Membrul echipei Adient își cunoaște calea, își aduce aportul personal în dezvoltare, fiind condus de ambiție și viziune.

Dacă te regăsești în valorile Adient, te invităm să faci parte din echipa noastră.

La Adient, lider în producția de scaune auto, te vei bucura de ritm și direcție, într-o lume mereu în mișcare. Vei avea parte de un mediu de lucru sigur, în care te vei putea dezvolta trăind experiențe și interacționând cu oameni excepționali.

SC ADIENT SRL
Strada Hammersterin, nr.1
305400 JIMBOLIA / Timiș / România

Fax: 0256401441

Tel. 0256401500