Metals Bradu

Fabrică de producţie

Ȋn fabrica Metal Bradu se produc armături metalice pentru scaune auto.

Activitatea de producţie a armăturilor metalice ale scaunelor auto a început în 2002, odată cu procesul de dezvoltare a noului model Dacia Logan, precum o activitate integrată parte a asamblării scaunelor de către Johnson Controls. Activitatea specifică metalului s-a identificat ca parte integrată a activităţii asamblării de scaune până în anul 2011, an în care s-a implementat decizia companiei de a dezvolta Metalul ca pe un obiectiv separat în Metal Business Unit. Ȋn aceiaşi perioadă, în cadrul Metal Bradu au fost susţinute lansările de proiecte noi ale Daciei, printre care menţionăm lansarea primelor armături metalice sudate prin proces robotizat/automatizat.

Integrarea în Metal Business Unit din 2011 a reprezentat pentru Metal momentul implementării tehnologiilor noi precum şi creşterea diversităţii portofoliului de clienţi prin producerea de armături pentru Opel Zafira si Renault Wind. Din acel moment, procesul de automatizare împreună cu diversificarea portofoliului de clienţi a continuat şi chiar s-a amplificat, ajungând astăzi să producem şi să livrăm armături metalice pentru modele ale mărcilor Fiat, Hyundai, Kia, Jaguar Land Rover, Opel GM, Ford, Daimler.

La nivel Mondial, Adient livrează anual 25 de milioane de sisteme pentru scaune auto utilizate în peste 360 de tipuri de mașini. În fabricarea acestor piese, Adient folosește tehnologie de ultimă oră, cu sisteme automate și semiautomate în domeniul mecanic pentru toate etapele de fabricare, de la sudare, la vopsire și asamblare.

Ȋn Fabrica Metal Bradu lucrează peste 230 de angajaţi, iar principalii clienţi sunt : Dacia Renault, Fiat, Hyundai, Jaguar Land Rover, Opel GM.

Oamenii noştri sunt cea mai valoroasă resursă pe care o avem şi nu există nimic mai important decât siguranţa acestora. Cultura noastră în ceea ce priveşte angajamentul angajaţilor va fi un adevărat reper în industrie. Vom promova din interior, vom premia şi vom recunoaşte excelenţă.

Diversitatea noastră va reflecta pieţele pe care le deservim. Compania noastră susţine spriritul civic, iar de la oamenii noştri aşteptăm să fie activi în propriile comunităţi. Liderii sunt garanţi ai culturii performanţei noastre.

Adient Automotive România – Metal Bradu
Zona Comercială, nr.16
Comuna Bradu, Judeţul Arges
Cod Poştal 117141

Fax: +40 372 493 197

Tel: +40 372 493 113