Transform the world in motion

Bouw aan je loopbaan

Werken bij Adient? Dat is samen met meer dan 600 enthousiaste collega’s jezelf elke dag uitdagen om zoals steeds kwalitatieve en veilige autozetels te leveren aan onze klant. Dit kan zowel in onze productieomgeving als binnen onze ondersteunende afdelingen.

Heb je zin om onze teams te versterken?

Bekijk dan hieronder onze vacatures:

Productiemedewerkers

Help je graag mee aan het monteren van onze autozetels en is ploegenwerk voor jou geen probleem? Lees hieronder meer over onze vacature van productiemedewerkers!

Learn More

Quality Engineer

Heb je zin om je te verdiepen in onze kwaliteitssystemen, speel je met termen als ISO, IATF en PPAP en wil je onze interne auditor zijn die jaarlijks ons certificaat verzekert? Stel je snel kandidaat als Quality engineer!

Learn more

Manufacturing Engineer

Is procesoptimalisatie en het uitbouwen van een lean productieproces je ding? Check snel onze vacature van manufacturing engineer!

Learn More

Onderhoudstechnieker

Ben je gebeten door techniek en wil je instaan voor zowel het preventief, periodiek én curatief onderhoud van onze productie? Bekijk hier onze vacature voor onderhoudstechnieker!

Learn MOre

Bekijk alle vacatures

VERSTERK JIJ ONS TEAM?

Zit er momenteel geen passende vacature bij voor jou? Aarzel dan niet om ons te contacteren via herlinde.de.cuyper@adient.com

Tot binnenkort!