JIT Bradu

Stație de asamblare just-in-time (JIT)

Suntem prima fabrică Adient in România, primul birou fiind deschis în anul 2000. Din anul 2002 s-a dat startul și în producția de scaune auto pentru clientul nostru Dacia Renault, pe platforma Mioveni. În prezent unitatea de producție este în Bradu.

Activitatea principală este cea de asamblare scaune auto, la care se adauga activitatea de piese de schimb și CKD. Încă de la începutul fabricației, partenerul nostru este Grupul Dacia Renault, căruia îi furnizăm în prezent scaune pentru modelul Dacia Logan.

Fabrica JIT Bradu a fost punctul de plecare pentru extinderea în zonă a activității. Toate celelalte fabrici Adient din zona Argeș s-au înființat cu ajutorul și expertiza oamenilor din fabrica noastră.

Bradu JIT

Cei 150 de angajați sunt parte din echipa globală Adient, care fac din compania noastră cel mai mare furnizor de scaune auto din lume.

JIT Bradu este pentru Dacia Renault singurul furnizor care funcționează în sistemul JUST IN TIME, producția și livrarea făcându-se în secvență. Dezvoltarea cu succes a acestui sistem de producție arată că angajații noștri sunt activi, dinamici, flexibili, implicați, foarte bine pregătiți și responsabili. Într-un cuvânt sunt PROFESIONIȘTI. Ei sunt promotorii excelenței operaționale, a îmbunătățirii continue si inovației, parte din cultura de înaltă performanță abordată de compania Adient.

Din punct de vedere tehnic, linia de producție are implementate sisteme Poka Yoke în toate posturile de producție, dispune de un robot industrial de asamblare șezut cu spătar scaune față, sistem AGV pentru aprovizionarea liniilor de fabricație, activități de picking pentru principalele componente (metal, spumă, huse, plastic). Procesul de asamblare se monitorizează cu instrumente de control de înaltă calitate - tehnologia RFID si JTDS - și are la bază principiile Kaizen.

La Adient JIT Bradu te vei bucura de ritm si direcție, într-o lume mereu în mișcare.

Căutați cariere cu Adient

Adient Automotive Romania – JIT Bradu
Bradu, Drumul Național 65B
Km. 2+770, Zona Comercială Geamăna, Nr.16
Cod Poștal 117141, Județul Argeș, România
Tel: 0372 481 320 / Fax: 0372 481 330